onze tarieven

Wij hanteren heldere tarieven en werken niet met verborgen kosten. Ook hanteren wij geen kantoorkosten.
Hieronder vind je onze tarieven. Vergelijk ze gerust met andere kantoren.

 • ADVOCAAT PARTICULIEREN

  Uurtarief: 165,-
 • ADVOCAAT VOOR ONDERNEMERS

  Uurtarief: 185,-
 • FAMILIE MEDIATION

  Uurtarief: 165,-
 • ZAKELIJKE MEDIATION

  Uurtarief: 185,-
 • ADVOCAAT RECHTSBIJSTAND-VERZEKERAAR

  Uurtarief: 185,-

Bovenstaande tarieven zijn exclusief btw en kunnen jaarlijks per 1 januari worden herzien. Voor sommige zaken is het praktisch om vooraf een vaste prijs af te spreken. Ook dat kan bij ons. Dit is bijvoorbeeld het geval bij het opstellen en/of beoordelen van beëindigingsovereenkomsten. Het uurtarief kan afhankelijk van het soort zaak en/of de cliënt worden aangepast.

Wij rekenen hoe dan ook geen kantoorkosten.

Speciaal incassotarief 
De kosten voor het incassotraject worden door ons zoveel mogelijk op de debiteur verhaald. Naast het openstaande bedrag worden de gemaakte incassokosten en de door jou geleden schade gevorderd. De hoogte van deze incassokosten is wettelijk vastgelegd (zie: www.rechtspraak.nl).

Zoek je een huisadvocaat?
Voor jou als ondernemer kan het heel handig zijn om één vast adres te hebben voor al je juridische zaken. Die rol van huisadvocaat vervullen wij graag voor je, tegen aantrekkelijke speciale tarieven. Interesse? Neem een contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Als je wilt, komen we ook graag eens vrijblijvend langs bij jouw bedrijf.

Gefinancierde rechtsbijstand
In bepaalde gevallen kunnen particulieren in aanmerking komen voor zogenoemde gefinancierde rechtshulp, een subsidieregeling van de overheid. Dit is afhankelijk van (de hoogte van) inkomen en vermogen. Wij behandelen ook zaken op basis van gefinancierde rechtsbijstand. Je betaalt een door de Raad voor Rechtsbijstand bepaalde eigen bijdrage (afhankelijk van de hoogte van het inkomen). In sommige gevallen kun je deze eigen bijdrage vergoed krijgen in de vorm van bijzondere bijstand via de gemeente waar je woonachtig bent.

Voor meer informatie over gefinancierde rechtsbijstand kun je kijken op www.rechtsbijstand.nl.

Rechtsbijstand(sverzekering)? Kies gerust voor Brands en Schreurs Advocaten
Rechtsbijstandsverzekeraars proberen zaken vaak onder eigen beheer uit te voeren of onder te brengen bij kantoren waarmee zij (prijs)afspraken hebben. Maar jij bent niet verplicht daarin mee te gaan. Kies gerust voor ons, dan stemmen wij het (onder meer financiële gedeelte) verder wel af met je verzekeraar. Het is vaak net zo fijn om een vertrouwde advocaat te hebben die ook nog eens in de buurt zit. 

En gaat het om een zaak die al loopt? Ook die kunnen in sommige gevallen uitbesteed worden aan Brands en Schreurs Advocaten. Ook kunnen wij je helpen aan een second opinion. Zo’n advies wordt meestal ook gewoon vergoed door je rechtsbijstandsverzekeraar. Informeer gerust (vrijblijvend) naar de mogelijkheden. 

Ontwerp & realisatie door: Bandwerk merkenbouwers